Kids United is het goede doel van de 4 Mijl in Groningen 2017!

Heel erg blij!

Wat zijn we ontzettend blij dit nieuws met je te mogen delen. Kids United is contributievrij, omdat wij van mening zijn dat geld geen belemmering mag zijn om te sporten. Als contributie vrije stichting dromen wij al jaren van ons eigen hoofdveld met dugouts, tribune, scorebord, etc. Een droom die nu werkelijkheid kan worden.

Kids United zet zich in om voetbaltrainingen en -activiteiten voor kinderen Kids United laat iedereen met een beperking scoren!en jongeren met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking mogelijk te maken. Kids United laat iedereen met een beperking scoren, onder het motto: Iedereen doet mee en niemand buitenspel! De Stichting is contributie vrij omdat wij van mening zijn dat geld geen belemmering mag zijn om met een beperking te kunnen sporten. Met de opbrengst van de 4 Mijl van Groningen wil de stichting een eigen mini stadion realiseren. Een eigen hoofdveld met tribune, dugouts, scorebord, etc. Voor alle leden een gevoel van trots en een hele belevenis om in hun eigen stadion te trainen en wedstrijden te spelen.

Omarm jij de kinderen van Kids United?

Omarm Kids United 4 mijl 2017Om te helpen dit te realiseren, kunnen deelnemers aan de 4 Mijl van Groningen bij hun inschrijving een polsbandje kopen en kan iedereen op 8 oktober een donatie doen bij de collectanten.

Met het speciale 4 Mijl Kids United polsbandje laat je aan iedereen zien dat jij Kids United omarmt. Het Kids United polsbandje is voor € 3,00, incl. verzendkosten te bestellen via de reguliere inschrijving van de 4 Mijl van Groningen. € 2,00 gaat hiervan rechtstreeks naar het goede doel!

Inschrijven voor de 4 Mijl kan vanaf 19 april 2017 op http://www.4mijl.nl/. Tijdens het inschrijven kan je dan met 1 muisklik het speciale 4 Mijl Kids United polsbandje bestellen en omarm jij onze stichting.

Loop je niet mee, maar wil je wel het polsbandje bestellen? Dat kan! Bestel hier het polsbandje.

Zet jij een stapje extra voor de kinderen van Kids United?

Kids United Stappenteller 4 mijlOok kan je ons helpen dit doel te realiseren door een Kids United stappenteller te kopen.

Met deze gave 4 Mijl Kids United stappenteller laat je aan iedereen zien dat jij een stapje extra zet voor Kids United. De Kids United stappenteller is voor € 8,00, incl. verzendkosten te bestellen via de reguliere inschrijving van de 4 Mijl van Groningen. € 4,00 gaat hiervan rechtstreeks naar het goede doel!

Inschrijven voor de 4 Mijl kan vanaf 19 april 2017 op http://www.4mijl.nl/. Tijdens het inschrijven kan je dan met 1 muisklik de stappenteller bestellen en zet jij dat stapje extra voor onze stichting.

Loop je niet mee, maar wil je wel het polsbandje bestellen? Dat kan! Bestel hier de stappenteller.