Bijzondere Eredivisie

De G-spelers van FC Groningen staan weer te popelen om te voetballen. Zij spelen op 12 maart een competitieronde van de Bijzondere Eredivisie op Sportpark De Kring.

Bijzondere Eredivisie maakt dromen waar

Het is de ultieme droom voor vrijwel iedere jongen of meisje met een passie voor voetbal: profvoetballer worden. De Bijzondere Eredivisie brengt die droom nu ook voor kinderen met een handicap binnen handbereik. Dankzij deze competitie kunnen ook G-voetbaltalentjes uitkomen voor hun favoriete betaald voetbalclub.

Al drie seizoenen lang schitteren de G-spelers op het veld. Tijdens verschillende competitierondes spelen de teams een aantal wedstrijden tegen elkaar. Iedere ronde vindt plaats bij één van de profclubs. Ook dit seizoen staat het G-team van FC Groningen klaar om te voetballen. Aanstaande zondag mogen ze zich al gaan opmaken, want dan is FC Groningen gastheer van de Bijzondere Eredivisie. Ze gaan de strijd aan tegen AFC Ajax, FC Emmen, Go Ahead Eagles en SC Heerenveen.

Kom jij ook naar het het sportpark van Kids United om deze toppers te zien spelen op het voetbalveld? Aanvang is om 11:00 uur en toegang is gratis. Sportpark de Kring parkeren Eemsgolaan 11.