Gezellige afsluiting seizoen

Woensdag werd het seizoen afgesloten met een gezellige barbecue in het Indoor Soccer Center. Ruim 250 mensen maakten er een sfeervolle avond van.
Kinderen konden op de luchtkussens en de oudste jeugd trapte nog even een balletje. Ook freestyler Bjorn Boes gaf nog een korte demo.
Kids United werd verrast door Dakdekking b.v. Stadskanaal en de Jacobs Groep. Deze twee bedrijven schonken ieder 1500 euro ter ondersteuning van het frame-voetbal.

Ook een moment voor Joram van Doorn. Zijn bedrijf (Site Online) bouwde de nieuwe website. Deze werd tijdens de afsluiting gelanceerd. Ook Gerard Kemkers was met zijn gezin aanwezig.
De schaatser met de olympische medailles fiets tegenwoordig met het logo van Kids United op rug en borst. Een van zijn shirt, gesigneerd, werd geschonken aan Kids United.

Ook een momentje voor het bedanken van de trainers/vrijwilligers. Zonder deze fantastische groep zou het werk van Kids United niet mogelijk zijn.
Met een goed gevoel kunnen wij terugkijken op deze afsluiting maar ook het seizoen 2018/2019 was er eentje om niet te vergeten, het seizoen met een primeur, frame-voetbal.