Jaarlijkse collecte

Beste supporters van FC Groningen,

Aanstaande zondag zal de Euroborg van FC Groningen gonzen van opwinding en enthousiasme, De wedstrijd tussen FC Groningen en NAC staat namelijk volledig in het teken van Kids United,

Met trots kondigen we aan dat ons stadion, tot aan de nok toe gevuld, het podium zal zijn voor 22 stralende gezichten van Kids United die de line-up zullen lopen voorafgaand aan de wedstrijd. Maar dat is nog niet alles! Onze jonge helden zullen ook de vlaggen laten wapperen in een spectaculair vlaggenspektakel rondom het veld.

Maar daar stopt het niet! In de rust van de wedstrijd kunnen jullie getuige zijn van een shoot-out om nooit te vergeten, waar onze Kids United-spelers hun vaardigheden zullen tonen met hartverwarmende moed en vastberadenheid.

Voorafgaand aan de wedstrijd de jaarlijkse collecte ten behoeve van de inrichting van ons nieuw te bouwen clubhuis. Deze nieuwe thuisbasis zal een plek zijn waar onze Kids United-spelers niet alleen hun voetbaltalent kunnen ontwikkelen, maar ook vriendschappen kunnen sluiten en herinneringen kunnen maken die een leven lang meegaan.

We willen jullie allemaal uitnodigen om deel te nemen aan dit avontuur en samen met ons te bouwen aan dromen. Of het nu gaat om een donatie, het aanbieden van bouwmateriaal of expertise, jullie steun is van onschatbare waarde.

“Help ons samen bouwen aan onze droom: doneer voor het nieuwe thuis van Kids United”

Als je graag het avontuur met ons wilt aangaan en een bijdrage wilt leveren aan de bouw en/of inrichting van ons nieuw te bouwen clubhuis, neem dan alsjeblieft contact met ons op. Samen kunnen we een verschil maken en de dromen van onze Kids United-spelers waarmaken.

Met sportieve groet, alle kids van Kids United