Kids genieten op Eurocup Delfzijl

Voor de zesde keer mocht Kids United weer een wedstrijd spelen in de pauze van Eurocup Delfzijl, het internationale jeugdtoernooi met grote namen als Chelsea, Ajax, Bayern Munchen enz. Tegenstander ook dit jaar weer uit de regio, Wagenborger Boys O11.

Onder toeziend oog van ruim 500 toeschouwers en een geweldige entourage werd weer een prachtig duel met veel doelpunten aan beide kanten. Justin de Vries opende de score met een prachtig doelpunt. Aan de kant van Kids United 2 debutanten. Mert Oral en Guang Batteram speelden een prima wedstrijd. Respect voor onze vrienden uit Wagenborgen. Ze lieten onze kids lekker voetballen en boden onze kids de gelegenheid er flink op los te scoren.

Ook Joram van Doorn was aanwezig. Zijn bedrijf (Site Online, gevestigd in Leek) pronkt vanaf januari op het shirt van Kids United. Het bedrijf heeft onze website gebouwd en ondersteund Kids United al ruim 2 jaar op allerlei manieren waar nodig. Vanaf januari is Site Online hoger ingestapt en Co-sponsor geworden.

Site Online