Met de opbrengst van de 4 mijl van Groningen gaan we een ministadion bouwen te beginnen met een tribune. Er zijn inmiddels vergunningen aangevraagd. Dit is een formaliteit.

Het neemt niet weg dat dit tijd in beslag neemt. Tegelijkertijd willen we ons nieuwbouwplan combineren met de te plaatsen tribune. Als de schetsen goedgekeurd worden door de Gemeente Groningen, kunnen we exact bepalen waar de tribune geplaatst gaat worden. We doen het liever in één keer goed. Mocht de nieuwbouw niet in combinatie met tribune gebouwd worden kan de bouw tribune wel gewoon doorgaan.

Om ons te steunen kunt u een stoeltje kopen in het ministadion van Kids United. Donateurs die het eerste jaar al meedoen kregen ook nog een vermelding op het XXL spandoek bij de finish van de Charity-run van de 4 mijl van Groningen 2017.

Wat krijgt u voor de ondersteuning van Kids United:

  • altijd zichtbaar door de bestickering van je stoeltje met je bedrijfslogo
  • vermelding op de website van Kids United
  • De donatie voor afname van 3 opeenvolgende seizoenen van een stoeltje met logo bedraagt voor het eerste jaar € 250,- en voor de opvolgende jaren hopen we u uiteraard ook weer op uw stoel te mogen begroeten voor € 150,- per jaar.

We hopen dat we je als donateur zo snel mogelijk kunnen verwelkomen.

Onderstaande bedrijven gingen je al voor!

Spandoek

Bedrijven die een stoeltje hebben