Nr. 10

Arjen Robben, Lionel Messi, Eden Hazard, Diego Maradona, Zinedine Zidane, Ruud Guilit, Michel Platini, Ronaldinho; allemaal voetballen of voetbalden ze met rugnummer 10. Rugnummer 10 is in de voetbalwereld legendarisch en iedereen wil met nummer 10 spelen. Wanneer je met rugnummer 10 speelt ben je iemand, tel je mee en ben je belangrijk. Elke jongen of meisje wil dan ook met nummer 10 spelen. Bij een standaard voetbalvereniging is dat echter niet mogelijk. Bij Kids United wel! Voor Onno Kukler geldt dat iedereen even belangrijk is. Iedereen hoort erbij en voor Onno was het vanaf het begin van Kids United in 2003 volkomen duidelijk dat iedereen nummer 10 verdient. Daarom speelt iedere voetballer van Kids United met nummer 10. Behalve de keepers natuurlijk, want wat nummer 10 voor een voetballer is is nummer 1 voor een keeper; je bent speciaal.

sponsoring

De stichting heeft trainers en begeleiders die affiniteit hebben met voetbal en de doelgroep. Sinds 2014 is Kids United begonnen met het aanbieden van meer verschillende sporten in samenwerking met het Alfa College ‘Sport & Bewegen’ Deze sporten worden in blokken aangeboden.

Als u meer wil weten over de mogelijkheden om Kids United te willen ondersteunen kunt u contact opnemen met Margriet Kukler (050 5427040) of info@kids-united.nl