Record aantal voetballers actief

Afgelopen weekend was er een record! Maar liefst 70 voetballers speelden hun wedstrijden. Zaterdagmorgen werd de kampioenswedstrijd gespeeld tussen beide pupillen teams. Beide teams stonden ver bovenaan. De uitslag was minder belangrijk. Gewoon een huldiging voor alle pupillen die er een fantastische wedstrijd van maakten, onder leiding van eredivisie scheidsrechter Jochem Kamphuis.

De A junioren speelde de competitie in Drachten (0-2 winst en 3-1 verlies) en de senioren mochten naar Heerenveen, waar gelijkgespeeld werd (2-2). De volgende dag was er een bijzondere wedstrijd. De dames van Kids United mochten het opnemen tegen de meiden van GVAV.

Om 12.30 uur werd er afgetrapt. De meiden van GVAV maakten er voor onze dames een geweldige wedstrijd van, 3-11. Ook Expeditie Grunn was aanwezig om later op de dag de mooie beelden te tonen op RTV Noord.

Ook in de middag een wedstrijd. In Siddeburen mocht een pupillenteam het opnemen tegen de E-ers. Aan de kant van Kids United Tom Jongs en David Grashuis. Deze twee verdedigers, inwoners van Siddeburen, stonden hun mannetje….. Na 2 x geel mocht Tom vroegtijdig naar de kant, wat tot hilarische taferelen leidde. Ook hier was de uitslag minder belangrijk.

Lekker voetballen, een zonnetje, een dweilorkest….  Een dag die we niet snel zullen vergeten.

70-spelers-actief