Shirtsponsoren

SiteOnline

Kids United verdient een fijne plek om veilig en met veel plezier te kunnen trainen, spelen en verbinding te creëren tussen de stichting en een ieder die haar een warm hart toedraagt. De betrokkenheid van alle vrijwilligers, Onno, Margriet en het bestuur zie je terug in de spelvreugde van de kinderen. Daar gaat het hart een stukje verder van open en maakt dat ik Kids United al jaren met veel plezier ondersteun als Online partner en Shirtsponsor.

Softwareoplossingen en Online marketing SiteOnline

Menzis

Bij Menzis doen we er alles aan om de leefkracht van ieder mens te versterken. Leefkracht gaat over de positieve kracht van gezond leven, bewust bezig zijn met je gezondheid, over mentale fitheid en over meedoen in de maatschappij.
De samenwerking tussen Menzis en Kids United sluit hier naadloos bij aan. Bij Kids United krijgen kinderen en jongeren met een fysieke of verstandelijke beperking of chronische ziekte de mogelijkheid om zonder zorgen aangepast te kunnen sporten. Daarom steunt Menzis de Stichting Kids United op allerlei manieren. Zo heeft Menzis het, als maatschappelijk partner van FC Groningen, mogelijk gemaakt dat FC Groningen Kids United in 2011 adopteerde.

menzis