Sponsor worden?

Stichting Kids United biedt nu voetbal trainingen, framevoetbal en extra sporten op maandag en zo’n 135 kinderen / jongeren maken hier met veel plezier en enthousiasme gebruik van.

Daarnaast organiseren we met regelmaat leuke activiteiten voor onze leden. Dit omdat ze sociaal minder te doen hebben dan ‘gezonde leeftijdsgenootjes’. We beschikken over 15 vrijwilligers, 7 stagiaires en een aantal gerenommeerde ambassadeurs die stichting Kids United een warm hart toedragen. 

Als contributievrije vereniging zijn wij ontzettend dankbaar voor de inzet van onze vrijwilligers, stagiaires, sponsoren en ambassadeurs. Zonder hen zou dit allemaal niet mogelijk zijn. Elke vorm van ondersteuning is meer dan welkom!

Direct doneren?
Ik doneer € –


Sponsoring

Wilt u ook een bijdrage leveren aan Stichting Kids United en daarmee kinderen en jongeren met een fysieke of verstandelijke beperking of chronische ziekte de mogelijkheid bieden om zonder zorgen aangepast te kunnen sporten? Dan zijn er vele manieren waarop u Stichting Kids United kunt steunen!

  • Kies uit diverse sponsorpakketten of

  • Neem deel aan een fondsenwervend evenement of

  • Organiseer zelf een leuke fondsenwervende actie.

  • Volgens de regelgeving van de belastingdienst worden we erkend en aangemerkt als Sociaal Belang Behartigende Instelling (SBBI)

Aanmelden

Stichting Kids United drijft op de kracht van vrijwilligers en dankt haar bestaan aan gulle sponsors. Voor meer informatie neemt u contact op via info@kids-united.nl , door het contactformulier hieronder in te vullen of door telefonisch contact met Margriet Kukler-Bleker op te nemen op nummer 06-50579077.