Sponsoracties

Regelmatig worden er acties opgezet door onze sponsoren. Zo gaat Kids United regelmatig een (mid)dagje weg om een leuke activiteit te doen. Via onderstaande berichten kunt u de verschillende activiteiten die Kids United in het verleden heeft gehad.

12 december 2016

Benefietavond Kids United groot succes

Afgelopen zaterdag organiseerde de Makro Groningen een benefietdiner voor Kids United. Alle 110 stoelen werden verkocht aan ondernemers en particulieren. Er werd een heerlijk zes gangendiner geserveerd, bereid door de koks van de Makro. De avond, gepresenteerd door Arno van der Heyden, leverde een record bedrag van 21.500 euro op voor de stichting, die alle sporten en activiteiten aanbied zonder daar contributie voor te vragen.

Onder de vele veilingitems het shirt van Bauke Mollema (bloed, zweet en tranen). Deze bracht 1100 euro op en degene die het shirt van Arjen Robben nu aan de muur heeft hangen, heeft daar 1450 euro voor neer moeten tellen. Een bijzondere en unieke avond. Alles werd gesponsord zodat iedere euro naar Kids United ging.

We kunnen terug kijken op een vruchtbare maar bovenal een gezellige avond!

_MG_3961

Bovenstaande film is gemaakt door Anke Dijkhuis en Emiel Venema.

10 december 2015

Middagje bowlen

Afgelopen woensdag eventjes geen training. In het  Euro Kartracing & Bowling Groningen werd er gebowld, aangeboden door Theo en Lidy. Dit jaarlijkse middagje was weer een groot succes. Met veel plezier mochten eerst de pupillen en later de junioren de kegels omver gooien.

Net als vorig jaar kwam Michael de Leeuw een kijkje nemen bij onze kids. Geweldig leuk en natuurlijk erg betrokken bij onze kids. Ook afgelopen weekend zat Michael bij Kids United in de dug-out, tijdens de wedstrijd tegen Roda JC G-stars.

Na afloop kregen alle kids een sinterklaascadeautje. Met een prachtige sjaal van FC Groningen & Kids United werd deze geweldige middag afgesloten.

20 november 2015

Benefietdiner voor Kids United

De opleiding Facility Management van de Hanzehogeschool Groningen organiseert  op 3 december 2015 een benefietdiner voor Stichting Kids United. Vijf studenten van de minor Eventmanagement zijn volop bezig een succes te maken van deze avond. Tijdens het benefietdiner kun je genieten van een heerlijk vijf gangen menu en zijn er spectaculaire prijzen te winnen tijdens een veiling.

De avond zal geheel in het teken staan van de stichting Kids United en uiteraard zal de opbrengst van de avond ook geheel ten goede gaan aan de stichting. Het doel van de avond is om de stichting een steuntje in de rug te geven om hun toekomstdromen uit te laten komen: het oprichten van een sport-en activiteitencentrum in Groningen voor kinderen met een beperking. Dit centrum zal kinderen en jongeren de kans geven om meer onder de mensen te komen.

De avond zal beginnen om 17.00 uur in het Grand Café van het Noorderpoort in de Euroborg te Groningen waarna de avond in het restaurant Escape, op de eerste verdieping van het Noorderpoort, zal worden voorgezet. De avond wordt rond 21.00 uur afgesloten.

Wilt u Kids United deze avond steunen en een tafel of stoel reserveren? Dat kan! De prijs voor het diner, inclusief dranken, is 75,00 euro per stoel. Het is uiteraard ook mogelijk om een tafel te reserveren van zes tot acht stoelen om zakenrelaties of privérelaties uit te nodigen.

Interesse in een stoel of een tafel met uw relatie(s) neem dan contact op met Kim Oosterhoff  k.oosterhoff@st.hanze.nl. of 06-30404693.

28 september 2015

Kids op uitnodiging Ziggo in Arena

Op uitnodiging van de Ziggo mochten 7 kids en 2 begeleiders afgelopen zondag de wedstrijd Ajax – FC Groningen bezoeken in de Amsterdam Arena. Gezellig met z`n allen in de spelersbus werd om 16.00 uur koers gezet naar Amsterdam waar we om 18.00 uur ontvangen werden in Ziggo Sportsbar. Er werd goed voor ons gezorgd. Eten drinken genoeg en ontmoetingen met Edwin vd Sar, Ronald de Boer, Viggo Waas en Peter Heerschop. De plek op de hoofdtribune was ook niet slecht. Vlak aan het veld waar de warming-up werd gedaan door FC Groningen. Toen een aantal spelers door kregen dat ook Kids United aanwezig was om te steunen, volgden hier en daar wat duimpjes omhoog. De uiteindelijk nederlaag kon de pret niet drukken. Een geweldige avond dankzij de Ziggo.

8

Hoofdsponsor gezocht!
Volg ons!
Club van 50


Club-van-50

Word ook lid van de 'Club van 50' door jaarlijks minimaal €50 te doneren aan Stichting Kids United.

Bekijk alle leden van de Club van 50

Maatschappelijk partner

Steun Kids United
Erkend leerbedrijf
Webdesign door Site Online