Steun ons

Wij krijgen een eigen stadion:
We gaan onze kinderen op een eigen veld en voor een echte tribune laten voetballen

U kunt ons helpen onze kids plezier te laten beleven

Stichting Kids United wil een veilige en vertrouwde omgeving bieden aan kinderen en jongeren met een beperking, maar uiteraard ook aan andere bezoekers. Bezoekers en sporters moeten zich thuis voelen, onbekommerd kunnen spelen en sporten en zich op hun gemak voelen.
Om dit te waarborgen volgen wij gedragsregels voor zowel de bestuursleden, de trainers, coaches en andere vrijwilligers, maar ook voor de sporters. Nog los van de ‘normale’ gedragsregels die in het maatschappelijk verkeer gelden (en die wij dus ook met zijn allen volgen!), vind je hier onder de gedragsregels zoals die binnen Stichting Kids United van kracht zijn.

Ik word stadionsponsor

400,-
  • Eigen reclamebord
  • GRATIS koffie

Ik word tribunesponsor

250,-
  • Eigen stoeltje, dus altijd plek
  • Uw naam op het grote sponsorbord
  • GRATIS koffie

Ik word lid van
de club van 50

50,-
  • Vermelding op de website van Kids United

Ik word Supporter van
Kids United

?
  • Ik word supporter van Kids United en steun de club (éénmaling) met € ...

Ik neem een reclamebord (en word daarmee stadionsponsor)

Voor € 400,- per jaar bent u 365 dagen per jaar zichtbaar in het Kids United Leutje Stadion en maakt u echt onderdeel uit van het aangezicht van het stadion. Uw (bedrijfs-) naam komt op een reclamebord van 2,50 m x 0,6 m. U zult uzelf terug zien op wedstrijdfoto’s, teamfoto’s en misschien heeft u geluk en juichen de spelers van Kids United voor uw reclamebord. Wanneer u zelf in het Leutje Stadion aanwezig bent krijgt u de koffie uiteraard van ons gratis. Wanneer u een bord voor de komende 3 jaar neemt ontvangt u niet alleen € 200 korting, maar nodigen wij uw bedrijf tevens uit voor een gezellige middag en een wedstrijdje tegen onze kids te spelen.

Inhoud stadionpakket:

Ik steun Kids United voor 1 jaar met een eigen reclamebord in het Kids United Leutje Stadion voor € 400,-

Ik steun Kids United voor 3 jaar met een eigen reclamebord in het Kids United Leutje Stadion voor € 1.000,- en ontvang een uitnodiging voor een voetbalwedstrijd tegen Kids United

Ik neem een eigen tribunestoeltje (en word daarmee tribunesponsor)

Voor € 250,- per jaar heeft u uw eigen stoeltje in het ‘Kids United Leutje Stadion’. U hoeft dan geen wedstrijd meer te missen en zit u altijd droog. Een lekker kopje koffie krijgt u van ons gratis. En wanneer u naar de tribune toeloopt ziet u uw eigen (bedrijfs-)naam op het grote sponsorbord aan de zijkant. Wanneer u een stoeltje voor de komende 3 jaar neemt krijgt u van ons € 50,- korting en een gratis stadionkussen (t.w.v. € 20,-).

Inhoud tribunepakket:

Ik steun Kids United voor 1 jaar met een eigen tribunestoeltje in het Kids United Leutje Stadion voor € 250,-

Ik steun Kids United voor 3 jaar met een eigen tribunestoeltje in het Kids United Leutje Stadion voor € 700,- en ontvang een gratis Kids United stadionkussen

Ik word lid van de Club van 50

Draagt u onze stichting een warm hart toe en wenst u op de hoogte gehouden te worden van de ontwikkelingen rondom onze club? Sluit u zich dan aan bij de club van 50 en u ontvangt van ons regelmatig de Kids United Nieuwsbrief. Voor € 50,- per jaar maakt u het daarmee mogelijk dat wij ons onze activiteiten contributievrij aan de kinderen kunnen blijven aanbieden.

Inhoud club van 50:

Ik word lid van de club van 50 en steun Kids United met € 50,- per jaar

Ik word supporter van Kids United

Wij zijn blij met elke steun die we krijgen, in welke vorm dan ook. U helpt ons daarmee enorm om het mogelijk te maken dat wij onze activiteiten contributievrij aan de kinderen kunnen blijven aanbieden.

Ik steun Kids United met een bedrag van € ...

Wilt u ons op een andere manier steunen? Neem dan even contact met ons op via info@kids-united.nl of 050 – 542 70 40.

Doneren

[doneren_met_mollie]