VIP weekend in Limburg

Zaterdagmorgen vertrokken 15 spelers met begeleiding naar Limburg om een wedstrijd te spelen in het Parkstad Limburg Stadion. Voordat het zover was hadden de mensen van Roda JC (in de maatschappij) een mooi programma gemaakt.
Er werd eerst ingecheckt in de middeleeuws boerderij Gillishof in Bocholtz waarna we ontvangen werden in het PLS. De ontvangst was warm. Onder luid applaus stonden de spelers van de G-stars in een rij om ons te ontvangen. Na de koffie en vlaai een rondleiding door het stadion en `s avonds werd er gegeten in het restaurant Talentino, wat gerund wordt door mensen met een beperking. De volgende ochtend, na het fantastische ontbijt, werd koers gezet naar het stadion.

In het Soccer Arena, waar Sergio Padt even een bliksembezoekje bracht, werd omgekleed om vervolgens naar het stadion te gaan om de wedstrijd Roda JC – FC Groningen te bekijken. Na deze (teleurstellende) wedstrijd mochten onze kids zelf een wedstrijd spelen in het stadion tegen het G-team van Roda JC.  Een hele belevenis ! Onder de toeschouwers Nathan Rutjes. Nathan kwam gezellig in de dug-out zitten om met onze wisselspelers in gesprek te gaan. Met een vaantje en een Groninger koek (Knol`s koek) ging Nathan nog even op de foto met Sandro en Edwin. Ook Sergio Padt kon het na de nederlaag opbrengen om toch nog even bij de kids te zitten.  Al met al een weekend waar we weer mooie herinneringen aan overgehouden hebben.

Groepsfoto