Wat een feest!

Zaterdag 20 mei werd het jubileumjaar gevierd in de Euroborg met een prachtig feest. Alle kinderen en jongeren mochten het gezin meenemen. Het werd een avond om nooit te vergeten. Voorzitter Andries Jongsma opende het buffet voor 400(!) mensen. Wat een gezelligheid. Onno blikte terug op 20 jaar Kids United met vele hoogtepunten en helaas een paar dieptepunten. Daarmee doelde Onno op het overlijden van 3 spelertjes.

Voor het feest helemaal losging kwam hoofdsponsor Henk Sijtsma met prachtig nieuws, Er komt een eigen clubgebouw!! Samen met enkele ondernemers zijn er vergevorderde plannen om binnen 1 jaar het gebouw te realiseren.

Alle ouders hadden geld ingezameld voor o.a. een eigen mascotte, maar ook ouders die met de kids een flessenactie op touw zette met een crowdfunding daarbij. Trainers zamelde geld in om een reclamebord in ons nieuwe stadionnetje te hangen, zo mooi allemaal. Wat een betrokkenheid.

Na al deze momenten kon het feest onafgebroken doorgaan tot nog 1 moment… Tot ieders grote verbazing kwam TikTok Tammo binnen en maakte er een groot feest van.

Ook nam hij alle tijd om met iedereen op de foto te gaan terwijl het feest doorging met DJ Sabastien. Het werd 1 groot familiefeest. De foto`s spreken voor zich…