Sporten en plezier hebben is gezond, juist voor kinderen en jongeren met een beperking. Uw steun is daarom hard nodig, zodat Kids United samen met u de droom van onze sporters waar kan blijven maken: onbeperkt sporten en plezier maken.

Hoe gaat het nu?

Kids United biedt nu contributievrij voetbaltrainingen , extra sporten op maandag en verschillende sociale activiteiten aan. Ruim 135 kinderen , jongeren en jong volwassenen maken hier met veel plezier en enthousiasme gebruik van. We beschikken over 28 vrijwilligers/stagiaires en een aantal gerenommeerde ambassadeurs die Stichting Kids United een warm hart toedragen.

Als contributievrije vereniging zijn wij ontzettend dankbaar voor de inzet van onze vrijwilligers, stagiaires, sponsoren en ambassadeurs. Zonder hen zou dit allemaal niet mogelijk zijn. Elke vorm van ondersteuning is meer dan welkom!

Direct doneren?
Ik doneer € –


Sponsormogelijkheden

Wilt u ook een bijdrage leveren aan Stichting Kids United en daarmee kinderen en jongeren met een fysieke of verstandelijke beperking of chronische ziekte de mogelijkheid bieden om zonder zorgen aangepast te kunnen sporten? Dan zijn er vele manieren waarop u Kids United kunt steunen!

  • Kies uit diverse sponsorpakketten of
  • Organiseer een leuke fondsenwervende actie

De belastingdienst heeft ons aangemerkt als Sociaal Belang Behartigende Instelling (SBBI) en erkent ons daarmee als goed doel.

Kids United drijft op de kracht van vrijwilligers en dankt haar bestaan aan gulle sponsors. Voor vragen en ideeën over sponsoring kunt u contact opnemen met, Margriet Kukler – Bleker via info@kids-united.nl / 050 5427040 of 06 50579077.

co-sponsor