Teams

Pupillen

De pupillen trainen op de woensdagmiddag in 3 niveaus en spelen af en toe competitiewedstrijdjes op de zaterdag. Er zijn 2 teams die meedoen aan de competitie in samenwerking met de KNVB. De leeftijd is van 6 tot 13 jaar. In sommige gevallen kan dit tot 16 jaar. Dit heeft te maken met niveau en/of fysiek.

Daarnaast worden er ook voorwedstrijdjes georganiseerd tegen de reguliere jeugd, voorafgaand aan eerste elftallen. Hiervoor worden kinderen benaderd die geen competitie spelen, aangevuld met kids die ook competitie spelen.

Niveau is binnen het G-voetbal belangrijker dan leeftijd

Junioren

De junioren trainen op de woensdagmiddag en doen met 2 teams mee aan de competitie. De leeftijd is vanaf 13 jaar en kan oplopen naar 24 jaar. Dit heeft te maken met niveau en/of fysiek.

Niveau is binnen het G-voetbal belangrijker dan leeftijd

Senioren

Vanaf 2016 hebben wij een seniorenteam en sinds 2017 zelfs 2 seniorenteams die ontstaan zijn uit eigen jeugd. Beide teams spelen competitie in 2 verschillende niveaus.

Deze competitie is bijna wekelijks. De leeftijd is vanaf 18 jaar, mits geschikt om deel te nemen.

Framevoetbal

Onno: “Toen ik zocht naar geschikte trainingen voor een van de leden met een rollator kwam ik terecht op een website in Engeland. Fantastisch om te zien dat ook deze kids met een geschikte rollator kunnen voetballen” Kinderen met een lichamelijke beperking vanaf 4 jaar kunnen voetballen met een (dorsaal) rollator. In Engeland, Ierland en Schotland wordt dit al op grote schaal aangeboden. Inmiddels promoot ook de KNVB op hun website deze vorm van voetballen voor kinderen met een lichamelijke beperking.

Tijden framevoetbal
Iedere vrijdag van 16.45 uur tot 17.30 uur, m.u.v. de schoolvakanties.

Noorderpoortcollege
Boumaboulevard 113
9723 ZC  Groningen